Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Αυτοκτονία στο Σύνταγμα-Έφτασαν τις 1.727 στην Ελλάδα του Μνημονίου

Ο λόγος για έναν συνταξιούχο φαρμακοποιό, που γεννήθηκε το 1935, και με τις σφαίρες της εξαθλίωσης και της φτώχειας έδωσε τέλος στη ζωή του χθες στις 9 το πρωί, σκοτώνοντας ταυτόχρονα κάθε έναν από εμάς.
Το σημείωμα που άφησε πίσω του
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή» έγραφε μεταξύ άλλων στο σημείωμα που άφησε πίσω του απαντώντας με σαφήνεια το γιατί προέβη σε αυτή την πράξη και συνέχιζε: «Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για τη διατροφή μου».
«Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)», κατέληγε.

















Η οικονομική κρίση όπλισε το χέρι 1.727 ανθρώπων στην Ελλάδα του Μνημονίου
Στο μεταξύ, πριν από δύο μήνες, σε απάντηση του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή αποκαλύφθηκε ότι οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν πάνω από 20% κατά τη διετία του Μνημονίου.
Συγκεκριμένα, την τριετία 2009 – 10 Δεκεμβρίου 2011, οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονίας ανέρχονται σε 1.727.
Μας οδηγούν από τη μιζέρια και την εξαθλίωση στον θάνατο.

Δεν μπορούμε να παραμένουμε παθητικοί παρακολουθώντας τους να μας εκτελούν εν ψυχρώ!


ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!
ΝΑ ΚΗΔΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου