Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το δίκιο το έχουμε μαζί μας! Και το ξέρουμε…(Γ.Ρίτσος)


Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τις φοιτητικές εκλογές και εν μέσω των περικοπών ωρομισθίων, της απόλυσης καθηγητών,της δημιουργίας υπεράριθμων τμημάτων (πράγμα που κάνει αδύνατη τη μεταφορά της γνώσης στους φοιτητές) και της μείωσης των ωρών διεξαγωγής του μαθήματος, οι παρατάξεις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ συνεχίζουν να προκαλούν τους φοιτητές και να μην καλούν σε Διοικητικά Συμβούλια και Γενικές Συνελεύσεις.Οι φοιτητές πλήττονται άμεσα από αυτή την κατάσταση καθώς δεν δίνεται η δυνατότητα να ακουστεί σύσσωμη η φοιτητική κατακραυγή για τα δυσβάσταχτα αυτά μέτρα τα οποία έχουν κατακερματίσει το εισόδημα των οικογενειών τους.

Οι φοιτητές τώρα πρέπει να δράσουν πιο μαζικά από ποτέ ενάντια σ'αυτές τις παρατάξεις που απλά παρίστανται στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας παίζοντας το ρόλο της παθητικής μαριονέτας στα πράγματα, χωρίς να δραστηριοποιούνται ουσιαστικά προς την κατεύθυνση επίλυσης σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τους σπουδαστές.

Εμείς ως φοιτητές πρώτα και μετά ως μέλη της ΑΡ.ΕΝ. έχουμε την ιστορική ευθύνη να αντιδράσουμε ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων, τις οποίες οι παρατάξεις ΠΑΣΠ&ΔΑΠ εκφράζουν & εκπροσωπούν.

Απαιτούμε την άμεση διεξαγωγή Δ.Σ. και Γενικών Συνελεύσεων προκειμένου να ακουστεί η φωνή των φοιτητών!

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε υπερασπιστές των φοιτητικών δικαιωμάτων.

                    Στις φοιτητικές εκλογές…
         ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
                    ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

      ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ 
                        ΦΟΙΤΗΤΩΝ !                            
                                    
                                         Ή εμείς Ή αυτοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου